+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

ET UDPLUK AF TILFREDSE KUNDER

BRYLLUP

Marmorsalen på Hindsgavl Slot blev flot pyntet med uplights og en DJ. Kunden lejede en DJ med ekstra lys og da middagen var færdig begyndte en rigtig dansefest til den lyse morgen. 

BRYLLUP

Et flot sommerbryllup i orangeriet på Axelhus. Det blev en minimalistisk opsætning med en diskokugle og hvide spots – hertil ønskede kunden en musikstil primært med uptempo groovy hits fra 60’erne-80’erne og det blev en fest med både RUN DMC og Gransmaster Flash. 

FIRMAFEST

Hotel Kolding Fjord husede julefrokost for en større landsdækkende virksomhed inden for entreprenørbranchen og her var der lejet DJ med et lille setup til 100 mand. DJ opsatte højtalere, lysshow og nogle blå uplights bagved, for at skabe stemning og atmosfære. 

BRYLLUP

Edelsminde Gods på Sydfyn er en lokation, som vi typisk gæster mange gange i løbet af en bryllupssæson. 
Kunden lejede DJ med tilhørende udstyr og dans fra kl. 23 til 03. DJ’en spillede en masse blandet musik med udgangspunkt i kundens ønsker og gæsterne var på gulvet fra start til slut. 

RECEPTION – FIRMAFEST

Konference i Odense for større statseget virksomhed hvor aftenen sluttede med en DJ. 700 gæster kunne slappe af til tonerne af blandet lounge-musik imens de nød en drink fra baren. 
Vi leverede lyd, lys og en dygtig lounge DJ til eventet. 

JULEFROKOST – 600 gæster

Kæmpe julefrokost i Odense på stor uddannelsesinstitution med 600 ansatte til spisning og dans. Sikken fest og sikken et bredt publikum at spille for med så mange deltagende. Det var en fed fest og en fornøjelse at lade DJ Niels spille for de utroligt mange glade gæster. 

BRYLLUP

Risinge Gods er med sin beliggenhed tæt ved Storebælt helt fantastisk og kan danne rammerne om nogle fantastiske bryllupsfester. Her spillede vi til et kendis-bryllup, hvor der virkelig var kræs for alle pengene. Vi leverede DJ til dansegulvet, et simpelt lysshow til at definere festen og en røgmaskine. 

FIRMAFEST

Hotel Nyborg Strand er et af landets mest besøgte steder for konferencer, firmafester og kurser. Vi spiller på Nyborg Strand adskillige gange om året og vi kender deres faciliteter. 
Firmafest for større dansk virksomhed med 300 deltagende og et fyldt dansegulv til langt ud på natten, hvor alle gæsterne sluttede af med en kold tur i Storebælt fra badebroen. 

BRYLLUP

Lykkesholm Slot er ikke kun en fast samarbejdspartner, men også vores absolutte foretrukne lokation for bryllupper. Det er et helt unikt sted til den intime fest og lever op til alle forventninger. Vi leverer altid på Lykkesholm et simpelt, afdæmpet og klassisk opsæt til bryllupper. Et stort opsæt netop her vil falde ved siden af, idet at lokationen i sig selv er så fantastisk. 

FØDSELSDAG

Klassisk fødselsdagsfest i forsamlingshus – vi leverer DJ med udstyr herunder lys, røg og højtalere. Gæsterne startede festen efter maden og kl. 21.00 var dansegulvet fyldt. De stoppede først igen, da natmaden blev serveret. 

JULEFROKOST

Så er der dømt stor opstilling og god stemning ved en stor julefrokost i Odense for en af de store virksomheder i byen. Musik til julefrokost er i den grad vores specielt og her leverer vi både højtalere, stor lysopsætning, hazer, digital mixerpult og trådløse mikrofoner til talere og underholdning på en scene i den anden ende. 

BRYLLUP

Efter-bogen-bryllupsfest i forsamlingshus, hvor DJ’en spillede for et blandet publikum. Bruden og gommens musikønsker var udgangspunktet i en god dansefest og det endte med sidste dans kl. 04, hvor brudeparret herefter tog sammen hjem. 

FIRMAFEST

DSB Kursuscenter er perfekt til firma-arrangementer og kurser. Vi spiller derfor også hos dem flere gange årligt. Denne gang leverede vi et simpelt lysshow, højtalere og en dygtig DJ, der kunne spille for folk i aldersgruppen 22-55 år. Det blev en succes, som altid!

INTERNATIONALT BRYLLUP

Bryllupsfest på Fjelsted Skov Kro på Fyn. Rammerne er perfekte, lokalerne indeholder alt, hvad der skal bruges og serveringen er rigtig god på Fjelsted Skov. Vi havde en sjov aften med både sæbebobbelmaskine til børnene og røgmaskine til de voksne, da der sent på aftenen blev spillet op til dans til et internationalt bryllup. 

BRYLLUP

Et eksklusivt bryllup på privat herregård med gæsteoptrædener som bl.a. Tøsedrengene og Mike Tramp. Her byggede vi diskret scene med masser af dekorationsbelysning, profilspots og afvikling med professionel lydmand.

JULEFROKOST

Hotel Hesselet, som vi flere gange har spillet på, husede julefrokost for en portion overlæger, der gerne ville have gang i dansegulvet. Vi leverede et lille anlæg, lille lyssetup og en super kvalificeret DJ med sans for det modne publikum. 

BRYLLUP

Endnu et dejligt bryllup på Lykkesholm Slot med en flot lille opstilling i hjørnet på 1.salen, hvor gæsterne også skulle spise. Lykkesholm er det perfekte sted til et bryllup med god musik, god mad og på en fantastisk lokation. Vi anbefaler i allerhøjeste grad Lykkesholm!

BRYLLUP

Bryllupsfest i haven er populært. Hvert år spiller vi med DJ til flere end 100 bryllupsfester, der afholdes i festtelt eller lignende i privaten. Her leverer vi både højtalere, lysshow, røgmaskine og en dygtig bryllups-dj og gæsterne stoppede først dansen kl. 03.30, hvor det var begyndt at blive lyst udenfor igen. 

UNGDOMSFEST

Uddannelsesinstitution afholdte sommerfest for 200 studerende, der gav den gas i 6 timer. Setuppet indeholder bl.a. intelligent lysshow og et stort højtalersæt, som kan spille rigtig højt.

JULEFROKOST

Årlig julefrokost for en statseget virksomhed med 250 deltagere. Det måtte blive et lille opsæt, da lokationen ikke tillod større opsætning, men ikke desto mindre var det helt perfekt og gæsterne gav den gas helt til slut, hvor festen desværre måtte slutte. 

SPORTSARRANGEMENT

Reborn OCR er et forhindringsløb for voksne og børn, der ønsker at prøve grænser med sig selv. Vi er faste leverandører på alt inden for lyd og specialfx på deres løb i hele Danmark. 

JULEFROKOST

Firmafest med 200 deltagere ved større virksomhed med et godt blandet publikum i alle aldersgrupper. Ikke desto mindre, så havde vores DJ godt fat i dansegulvet hele aftenen indtil ud på natten, hvor de desværre ikke måtte feste og larme længere. Virksomheden var vilde med os og vi har fået mange roser med på vejen. Vi glæder os allerede til næste år! 

FIRMAFEST

Efter en dag med kurser og god mad blev det tiden for 30 kolleger at lufte danseskoene på Hotel Hesselet i Nyborg. Selvom de ikke var mange gæster, så blev der spillet musikønsker og danset i 3 timer indtil det blev sengetid for de glade kunder. 

FØDSELSDAG

Privat fødselsdagsfest i forsamlingshus med alt, hvad der hører til. 
DJ’en gik på efter maden og ca. kl. 22 var der folk på gulvet til kl. 02, hvor festen sluttede. 

JULEFROKOST

Firmajulefrokost på større landsdækkende hotelkæde for mange forskellige virksomheder, der allesammen valgte at nyde maden og musikken i samvær. Musik til julefrokost blev her leveret med en DJ, der spillede lidt for alle typer, aldre og genrer. Det blev til et brag af en fest og gæsterne var yderst tilfredse endnu en gang. 

FØDSELSDAG

Endnu en fødselsdag – 50års med et blandet publikum i alle aldre. Kunden havde på forhånd svært ved at fastsætte hvilken musik, gæsterne ville høre – det fandt DJ’en også ud af ved ankomst, da der både var unge, gamle, en lokal motorcykelklub og en masse familiegæster. Sikken samling af mennesker, hvor musiksmagen varierede. Ikke desto mindre fik de musik for alle pengene og der blev ikke sparet på dansen!

JULEFROKOST

Julefrokost med 150 deltagende ved større landsdækkende landinspektørvirksomhed. Her var DJ Jeppe på pletten med et yderst velspillende anlæg, simpelt lysshow og en røgmaskine. De dansede i mere end 6 timer og var utroligt glade for al den dejlige musik til julefrokosten igen i år. 

JULEFROKOST

Stor landsdækkende revisionsvirksomhed julefrokost med både underholdning, indslag og hernæst musik til julefrokost i form af en dygtig DJ med lyd, lys og en røgmaskine. Det var et brag af en fest for de godt 100 ansatte, der gav den gas til langt ud på natten sammen med DJ Rasmus.