+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

FÅ FESTEN TIL AT KOGE OVER

Vælg rigtigt! Lej en DJ med erfaring, rutine og med en baggrund, som få kan hamle op med. 

Vi spiller fester for rigtig mange store virksomheder, blandt andet McDonalds, SKAT, adskillige kommuner og flere af regionerne. Musik og udstyr står vi for- transport, opsætning og alt det praktiske, klarer vi også. Vi har vores forsikringer i orden og du betaler selvfølgelig din DJ på faktura. Vi planlægger alt det hele med dig, så vi er sikre på, at ingenting går skævt. Vil du også have en festlig firmafest eller et bryllup med en dygtig og voksen DJ? Lej en DJ med det samme og start med et tilbud – faktisk inden for 1 time… Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer. Lej en DJ til festen!

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Lej en DJ til festen, hvis atmosfæren og stemningen skal være den helt rette. Vil du være sikker på at leje en DJ, der passer ind i jeres festlige aften, så tag en snak med os om, hvilke muligheder du har. Når du er interesseret i at leje en DJ, så kan du starte med at se et lille udsnit af vores dygtige DJ’s på knappen herover.

 

LEJ EN DJ - FÅ ET TILBUD PÅ KUN 1 TIME

10 + 14 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ Erhvervsforsikring og ansvar
✔️ Afregn på faktura eller EAN
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej en DJ i hele Danmark

🚩 Lej en DJ til jeres næste fest og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du vil leje en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til fest er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme og lej en dj. Vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning. Få en festlig DJ med sans for dansemusik fra nutid og datid og som samtidigt har erfaringen til både at overraske og løfte stemningen til op under taget. Lej en DJ hos DJ Udlejning og dans til den lyse morgen. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille for et blandet publikum til enhver festtype. 

 🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten i en 50 mand eller 500, så har vi den rette løsning til jer, der vil leje en DJ. Som regel starter en god fest ved 21-tiden, hvorefter der spilles op til dans i 4-5 timer frem. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vil I gerne danse til den lyse morgen, så kan I altid tilkøbe en time. Lej en DJ igennem os, så kontakter vi dig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er. Det er godt at vide, om han skal spille for en flok jurister eller en hær af produktionsmedarbejdere inden vi sender en mand afsted. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens. Lej en DJ her og vær sikker på, at der er styr på det hele. 

 

🚩 Lej en DJ hos os – det er vores speciale – vores viden er større end stor og der er altså meget andet musik at lytte til, end Spotify’s top50. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange glade kunder, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Lej en DJ idag – Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på at leje en DJ. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her på leje af DJ.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres fest!

LEJ EN DJ OG FÅ GÆSTERNE PÅ GULVET

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Lej en DJ og vi kommer med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! Lej en DJ hos os, hvis du vil være på den sikre på. 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Lej en DJ, hvis du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på leje af DJ på kun 1 time. 

Lej en DJ: OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder i, når vi lejer en DJ?

Lej en DJ til festen hos DJ-Udlejning.dk og opsætningen fylder som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i lokalet, er det generelt ikke en god idé at have højtalerne deroppe. Desuden kan det også være en fordel at beholde DJ’en nede på gulvet, idet det skaber en nem kontakt mellem DJ og gæster. Lej en DJ hos os, fordi at du vil have den rette rådgivning og den dygtigste mand til opgaven. 

Tager DJ'en imod musikønsker?

Lej en DJ hos os, og vi aftaler altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste! Når du lejer en DJ hos os, kan du være sikker på, at han har både erfaring og rutine inden for alle typer fester. 

Hvor længe spiller DJ'en?

Lej en DJ i det antal timer, som passer jer! Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om at leje en DJ og hvor mange timer han skal spille. 

Når jeg lejer en DJ, hvornår skal jeg så betale?

Lej en DJ og du modtager først en faktura til betaling 1-4 uger i forvejen for festen. 

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til mange forskellige virksomheder i mange anledninger…

DJ til SommerfestDJ til Firma-arrangement

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

6 + 13 =

Besøg os her