+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

SKAB ATMOSFÆRE I CENTERET MED EN DJ

Vi kan hjælpe dig, der gerne vil leje en DJ til storcenteret – vi skaber awareness og blikfang samt skaber den helt rette stemning for jeres besøgende.

Vi spiller for adskillige butikskæder og varehuse, der bruger DJ i storcentret til bl.a. events, modeshows og fremvisninger af nye kollektioner og meget andet. Vi sørger for alt det praktiske, herunder også kabler og strøm til den lokation, som I vil placere os på. 
Vi planlægger alt det hele med dig, så vi er sikre på, at ingenting går skævt. Vil du skabe blikfang og hype omkring dit storcenter?  Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer herunder med en DJ til storcentre.

Vi leverer DJ til storcenter mange gange om året og ved altså, hvad det er I allerhelst vil have. Lad os hjælpe jer med en dygtig og erfaren DJ til storcentret og få et tilbud med det samme.
Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer og jeres salg herunder.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musik i storcentret eller lign. skal passe præcis ind i jeres miljø og hype – og man vil som virksomhed gerne være sikker på, at DJ’en faktisk formår at trække atmosfære i den rigtige retning. Vælg en professionel DJ til storcentret med sans og passion for arbejdet.

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

7 + 5 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Erhvervsforsikring og ansvar, selvfølgelig
✔️ Betal på faktura eller EAN
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Lej en professionel DJ til jeres storcenter og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ til storcenter hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ er nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time.

Få en erfaren DJ med sans for hype og atmosfære til din butik eller center – løft stemningen og salget til et nyt niveau, hvor nye kunder bydes velkommen i jeres rammer. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille i storcentre  – prøv en DJ til jeres næste event og få en pris allerede idag.

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten det er et lille setup eller musik i flere af centrets gader, så har vi den rette løsning til jer. Vi leverer selv alt udstyr og kan lave meget lange træk imellem vores højtalere, hvis området er stort. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vores DJ starter og stopper selvfølgelig til aftalt tid.

 

🚩 Når du har lejet en DJ til storcenter igennem os, kontakter vi dig selvfølgelig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er samt hvilken stemning, I vil præge jeres kunder med. Det er godt at vide, hvilken musikstil I forestiller jer – og måske har I allerede selv noget af musikken klar. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens, når jeres DJ til storcentret ankommer.

DJ’s til storcentre er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange DJ’s til storcentre, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Storcenter. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres event og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres Storcenter!

LEJ DJ TIL STORCENTERET

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til dit storcenter eller varehus.
Når du lejer en DJ til storcenter, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og  eventuelt dekorationslys, stiller op efter jeres ønsker og skaber stemningen, som giver gæsterne en oplevelse!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til storcentre, butikker, fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe den hyggeligste stemning i jeres center.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder en DJ til storcenter?

Når du lejer en DJ til storcentret igennem DJ-Udlejning.dk, fylder oopsætningen nøjagtigt det, som du ønsker. Som minimum skal vi have 2x2m, der hvor DJ’en skal placeres.
Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvis placere højtalerne i hjørnet af butikken eller endda udenfor.

DJ til storcentre kan både stå ude eller inde – alt afhængigt af vejret, selvfølgelig. Der kan også placeres højtalere både ude og inde, hvis du ønsker at skabe stemning med en DJ i centret for forbipasserende samt dine kunder indendøre.

Tager DJ'en til storcentre imod musikønsker?

Kun fra dig! Som udgangspunkt tager en DJ til storcentre ikke imod musikønsker. Han spiller den musik, som han finder bedst, til at skabe den stemning og hype, som Du mener skaber salg i butikken eller god stemning.

Vi forventningsaftemmer altid musikken med dig forinden vi sender en DJ ud til et storcenter – Du skal ikke være nervøs for, at en kunde kommer og ønsker Gangnam Style, og vores DJ herefter spiller det. Det sker ikke! 🙂

Hvor længe spiller en DJ i et storcenter?

Vores DJ til storcentre spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 10.00 til kl. 15.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 10.00. Han spiller sidste nummer, således er han kl. 15.00 kan dreje stikket, hvis altså I er færdige til det.

Det er meget typisk at have en DJ til storcentre i 3-8 timer afhængigt af anledningen og eventet.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til storcentret.

Hvornår betaler man for sin DJ til storcenter?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til storcentre, salgsevents, butiksarrangementer, butiksåbninger og rigtig mange andre anledninger – skal vi hjælpe dig med at øge salget?

DJ til ButikDJ til Modeshow

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København. Herfra kommer al vores udstyr også til større events, DJ til butikker og DJ til modeshows og DJ’s til Storcentre. Vi sætter kvalitet højt og du får kun det bedste udstyr fra os.

Bliv ringet op

6 + 9 =

Besøg os her