+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

FÅ SOMMERFESTEN TIL AT KOGE OVER

Sommerfesten er årets fest! Sol, varme og strand leder op til nogle sjove sommeraftener udenfor med en dygtig DJ til sommerfest. 

Vi spiller mobildiskotek til sommerfester for rigtig mange virksomheder, blandt andet McDonalds, SKAT, adskillige kommunuer og flere af regionerne med flere. Musik og udstyr står vi for- transport, opsætning og alt det praktiske, klarer vi også. Vi har vores forsikringer i orden og du betaler selvfølgelig din DJ til sommerfesten på faktura, så det nemt kan bogføres. Vi planlægger alt det hele med dig, så vi er sikre på, at ingenting går skævt. Vil du også have en festlig firmafest eller sommerfest med en dygtig og voksen DJ? Få et tilbud med det samme – faktisk inden for 1 time… Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer herunder med en DJ til sommerfesten.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musikken til sommerfesten skal være den helt rette – og man vil som virksomhed gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Vælg en professionel DJ med sans og passion for netop sommerfest, således jeres kolleger kommer på dansegulvet. Se et par af vores DJ’s til sommerfest ved at klikke på knappen herover og læs om, hvordan de oplever den allerbedste sommerfest som DJ.

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

12 + 10 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ Erhvervsforsikring og ansvar
✔️ Afregn på faktura eller EAN
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Lej en professionel DJ til jeres sommerfest og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til sommerfest er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning. Få en festlig DJ med sans for dansemusik fra nutid og datid blandet med de kendte sommerhits, som ikke må glemmes. Løft sommerfesten til et nyt niveau og dans med dine kolleger eller venner til den lyse morgen. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille for et blandet publikum i sommerens varme vejr.

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten i en 50 mand eller 500, så har vi den rette løsning til jer. Som regel starter en god sommerfest ved 21-tiden, hvorefter der spilles op til dans i 4-5 timer frem. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vil I gerne danse til den lyse morgen, så kan I altid tilkøbe én time og en kold fadøl mere. Når du har lejet en DJ til sommerfest igennem os, så kontakter han dig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er. Det er godt at vide, om han skal spille for en flok jurister eller en hær af produktionsmedarbejdere i hawaii-skjorter. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens.

 

🚩 DJ’s til sommerfester er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange firmafester og sommerfester, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Sommerfest. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres sommerfest!

LEJ DJ TIL SOMMERFESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til en sommerfest?

Når du lejer en DJ til sommerfest hos DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i lokalet, er det generelt ikke en god idé at have højtalerne deroppe. Desuden kan det også være en fordel at beholde DJ’en nede på gulvet, idet det skaber en nem kontakt mellem DJ og gæster.

Det hele afhænger selvfølgeligt af, hvor mange gæster, du påregner vil deltage. 

Tager DJ'en til sommerfesten imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til sommerfest hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor længe spiller en DJ til sommerfest?

Vores DJ til sommerfest spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til sommerfesten.

Hvornår betaler man for sin DJ til sommerfest?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til mange forskellige virksomheder i mange anledninger…

DJ til JulefrokostDJ til Firma-arrangement

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

1 + 7 =

Besøg os her