+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

FÅ EN UFORGLEMMELIG AFTEN

Det er svært at finde den helt rigtige DJ til sølvbryllup… Alting skal gå rigtigt til og man ønsker kun at vælge det helt rigtige, når man skal leje en DJ.

Vi leverer DJ til sølvbryllup mange gange om året og ved derfor, hvordan jeres aften skal formes musikalsk. Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer herunder.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musikken til sølvbrylluppet skal være den helt rette – og man vil som brudepar gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Vælg en professionel DJ med sans og passions for netop det modne publikum til sølvbryllupsfesten, således jeres gæster kommer på dansegulvet. Se et par af vores DJ’s til sølvbryllup ved at klikke på knappen herover og læs om, hvordan de oplever den allerbedste fest som DJ.

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

7 + 15 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Sølvbryllup er en stor begivenhed og musikken er derfor vigtig. Alle ønsker sig det netop helt rigtige DJ til sølvbrylluppet og det er svært at vælge iblandt de mange danske DJ’s.
Vi står klar med en festlig DJ, der kan løfte festen og fylde dansegulvet hele natten. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for det blandede publikum og leverer en professionelt produkt.
Som regel forløber aftenen således, at bryllupsvalsen spilles mellem kl. 23-24. Det er oplagt herefter at lade DJ’en spille op til dans, når nu jeres festklædte gæster allerede står klar på gulvet og klipper brudgommens sokker, hvis altså I praktiserer den tradition.

 

🚩 Når du vælger DJ-Udlejning.dk til at stå for musikken til dit sølvbryllup, så kontakter vi jer på forhånd til en snak og forventningsafstemning vedr. musikken. Det er langt fra tilfældigt, hvilke musiknumre, vi spiller! Vi vil spørge jer, hvilke musiknumre, som I foretrække at feste til. Herudfra kan vi relativt nemt fastlægge, hvilke typer I er og hvad, der måtte hitte iblandt jeres gæster. Musikønsker at altid velkomne hele natten og ingen af vores DJ’s vil nægte jer at høre netop den musik, som I drømmer om til jeres egen fest.

 

🚩 Vores viden og erfaring omkring det voksne publikum er større end stor – Derfor er vi jeres sikre valg inden for DJ til sølvbryllup. Med mere end 2000 fester på bagen, er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Sølvbryllup. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres Sølvbryllup!

LEJ DJ TIL SØLVBRYLLUP

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til et sølvbryllup?

Når du lejer en DJ til sølvbryllup igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i lokalet, er det generelt ikke en god idé at have højtalerne deroppe. Desuden kan det også være en fordel at beholde DJ’en nede på gulvet, idet det skaber en nem kontakt mellem DJ og gæster.

Tager DJ'en til ksølvbryllup imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til sølvbryllup hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor længe spiller en DJ til sølvbryllup?

Vores DJ til sølvbryllup spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til sølvbryllup kan tidsplanen ofte skride, inden I kommer igang med selve dansen. Der skal som regel spilles brudevals inden midnat, og herefter starter dansen for jeres gæster og fortsætter til ud på natten.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til sølvbrylluppet.

Hvornår betaler man for sin DJ til sølvbrylluppet?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til bryllupsfester, guldbryllupper og alt herind imellem!

DJ til BryllupDJ til Kobberbryllup

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

3 + 10 =

Besøg os her