+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

SKAB STEMNING OG ATMOSFÆRE TIL RECEPTIONEN

Lej DJ til din reception eller fernisering. Vi spiller hvert år til rigtige mange sammenkomster, hvor DJ’en er det mindre bærende element, som til en reception. Det er en svær opgave – men ikke desto mindre, har vi nogle rigtig dygtige DJ’s til receptioner fordelt i hele landet. 

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musikken til receptionen skal være den helt rette – og man vil gerne være sikker på, at DJ’en nu også kan løfte opgaven og faktisk har prøvet det før. Vælg en professionel DJ med sans for reception- og loungestemning, således dine gæster kan mærke den rare atmosfære, som musikken skaber. 

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

6 + 4 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ Erhvervsforsikring og ansvar
✔️ Afregn på faktura eller EAN
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Lej en professionel DJ til jeres reception og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til reception er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning. Få en festlig DJ med sans for stemningsmusik fra nutid og datid blandet. Løft stemningen til et nyt niveau og få atomosfære med musikken. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille til arrangementer og receptioner.

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten i er 50 mand eller 500, så har vi den rette løsning til jer. Når du har lejet en DJ til reception igennem os, så kontakter han dig på forhånd til en kort snak om musikken, jeres stil og hvem I er. Det er godt at vide, om han skal spille til fernisering eller en lounge-bar. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens.

 

🚩 DJ’s til receptioner er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange receptioner og ferniseringer, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til reception. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres reception!

LEJ DJ TIL RECEPTION OG FERNISERING

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til en reception?

Når du lejer en DJ til reception hos DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller fordelt over større afstande i en sal.

Tager DJ'en til receptionen imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til reception hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste! Spørgsmålet er, om det passer ind med musikønsker til din reception eller fernisering. En DJ til receptioner og sjælendt den bærende del men en brik i et spil om at skabe atmosfære og en rar og hyggelig stemning. 

Hvor længe spiller en DJ til reception?

Vores DJ til reception spiller nøjagtigt det antal timer, som du bestiller. Han sørger for at være klar til det aftalte tidspunkt og stoppe igen, når det er aftalt. 

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til receptionen.

Hvornår betaler man for sin DJ til receptionen?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til mange forskellige anledninger, udstillinger osv. 

DJ til FerniseringDJ til Galleri

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

5 + 10 =

Besøg os her