+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Lej en DJ med udstyr til Julefrokosten

 

Julen slår på døren og de fleste store virksomheden får brug for en dygtig DJ til at skabe stemning og atmosfære, som samtidigt kan medbringe alt det udstyr, som der skal til. Overrask dine kolleger med en dygtig DJ og få folk på dansegulvet.
DJ-Udlejning spiller julefrokoster med deltagere fra 25-3000 deltagere.
Vi er et landsdækkende mobildiskotek med dygtige DJ’s. De sidste 15 år har vi leveret DJ og udstyr til mere end 2000 fester.

VI GIVER DIG:

lej en dj festmusikDJ 

 • ERFAREN DJ
 • ØNSK MUISIKNUMRE HELE NATTEN
 • AL DEN BEDSTE MUSIK FA 70/80/90/00’ERNE

lej en dj kundeserviceSERVICE

 • DJ-GARANTI VED SYGDOM
 • TELEFONMØDE MED DJ
 • TAL ELLER SKRIV MED OS ALLE DAGE

lej en dj med udstyrUDSTYR

 • DJ-Udstyr og velspillende højtalere
 • Flot lysshow og evT. røgmaskine
 • Opsætning efter jeres ønsker/LOKALER

lej en dj ingen transportomkosningenGRATIS TRANSPORT

 • Opsætning og nedtagning inkluderet
 • VI HAR EN LOKAL DJ LEDIG NÆR DIG
 • Udstyr opsættes TIL AFTALT TID

TILBUD PÅ LEJE AF DJ

LEJ EN DJ TIL JULEFROKOST

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek.

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

Få julefrokosten til at koge!

Velkommen til vores side om musik til julefrokost! Lej en DJ til julefrokost og vi medbringer alt udstyr og al den bedste musik. Vi spiller den musik, som du og dine kolleger helst vil høre og vi krydrer den gerne med julens tophits og traditionsbundne tracks. Med en DJ til julefrokost skaber du den bedste fest på arbejdspladsen, hvor der endelig bliver plads til sjov og ballade og selvfølgelig god musik. Vi ser frem til at hjælpe jer!

Vores DJ’s til julefrokoster og firmaarrangementer er både erfarne og rutinerede. I får hos os en løsning, der er helhedsorienteret og henvender sig til den kræsne men prisbevidste kunde.
Lej en DJ til julefrokosten og skab den fest, som I drømmer om!

Tager DJ'en imod musikønsker?

Når du vil leje DJ til julefrokost hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej og hvor vidt, julemusikken skal være en del af vores repetoir. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor meget plads fylder en DJ?

Når du lejer en DJ til julefrokost igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i rummet, kan I overveje om DJ’en skal stå deroppe. Det skaber en flot effekt at placere DJ’en lidt højere end dansegulvet, men til gengæld skaber det lidt afstem imellem jeres gæster og vores DJ, der kan have svært ved at tage imod musikønsker, hvis gæsterne ikke kan nå op til ham. Overvej, hvad der er den bedste løsning for jeres fest. 

Hvor længe spiller en DJ til julefrokost?

Når du lejer en DJ til julefrokost, spiller vi i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til firmafest kan tidsplanen ofte skride, inden I kommer igang med selve festen. Julemiddagen skal overstås og der er måske indslag fra kolleger eller chefen.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til jeres firmafest.

Hvornår betaler man for sin DJ til firmafesten?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Hvad koster ekstra spilletid, når man lejer en DJ?

Ret ofte er gæsterne ikke klar til at gå hjem, når DJ’en er færdig med at spille. Derfor kan I selvfølgelig altid tilkøbe ekstra spilletid, når I lejer en DJ igennem os. 

Ekstra spilletid koster 395,-/halve time. 

Kan man få sat udstyret op tidligere på dagen?

Selvfølgelig kan vi det! Lad os vide, at I ønsker en tidlig opsætning af mobildiskoteket, når I forespørger på en pris. På den måde, kan vi lave den helt rette pris til jer. 

“DJ gjorde det super godt og gjorde hvad der skulle til for at det blev en fest som jeg ønskede det skulle være.
Kan kun anbefales.”

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Julefrokost. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres julefrokost!

🚩 Lej en professionel DJ til jeres julefrokost og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris og ikke bare jinglebells gang på gang hele natten. Prisen på vores DJ til julefrokost er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning. Få en festlig DJ med sans for dansemusik fra nutid og datid blandet med de kendte julehits, som ikke må glemmes. Løft julefrokosten til et nyt niveau og dans med dine kolleger til den lyse morgen. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille for et blandet publikum i decembernetidens kolde vejr.

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten i en 50 mand eller 500, så har vi den rette løsning til jer. Som regel starter en god julefrokost ved 21-tiden, hvorefter der spilles op til dans i 4-5 timer frem. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vil I gerne danse til den lyse morgen, så kan I altid tilkøbe én time og en julebryg mere. Når du har lejet en DJ til julefrokost igennem os, så kontakter han dig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er. Det er godt at vide, om han skal spille for en flok jurister eller en hær af produktionsmedarbejdere i nissehuer. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens.

 

🚩 DJ’s til julefrokoster er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor og der er altså meget andet julemusik end Drengene fra Angora med Nu’ det jul. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange firmafester og julefrokoster, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

Vi løser mange opgaver for virksomheder – lej en DJ til sommerfest eller firmafest

Bliv ringet op

BESØG VORES BUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i festudlejning og leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi udlejer højtalere, festlys og projektorer til bl.a. bryllupper.
Vi har lager og kontor fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland i byerne: Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København.