+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Lej en DJ med udstyr til fødselsdag

 

DJ-Udlejning skaber den bedste musikoplevelse med en DJ til fødselsdag. Vi er et landsdækkende mobildiskotek med DJ’s fordelt i hele Danmark og har de dygtigste DJ’s til fødselsdagsfest. Med mere end 15års erfaring leverer vi kvalitetsløsninger til den kræsne kunde. 

VI GIVER DIG:

lej en dj festmusikDJ 

 • ERFAREN DJ
 • ØNSK MUISIKNUMRE HELE NATTEN
 • AL DEN BEDSTE MUSIK FA 70/80/90/00’ERNE

lej en dj kundeserviceSERVICE

 • DJ-GARANTI VED SYGDOM
 • TELEFONMØDE MED DJ
 • TAL ELLER SKRIV MED OS ALLE DAGE

lej en dj med udstyrUDSTYR

 • DJ-Udstyr og velspillende højtalere
 • Flot lysshow og evT. røgmaskine
 • Opsætning efter jeres ønsker/LOKALER

lej en dj ingen transportomkosningenGRATIS TRANSPORT

 • Opsætning og nedtagning inkluderet
 • VI HAR EN LOKAL DJ LEDIG NÆR DIG
 • Udstyr opsættes TIL AFTALT TID

TILBUD PÅ LEJE AF DJ

Lej en DJ til fødselsdagsfesten

Velkommen til vores side om musik til fødselsdagsfesten! Lej en DJ til fødselsdag hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Fødselsdagsfesten er den store dag, som bare skal spille! Musik, udstyr og en dygtig DJ betyder gode minder og folk på dansegulvet. En hyggelig aften med musik, der binder dine gæster sammen i et festligt indslag. 

Musik til fødselsdagsfesten skal være en god blanding af 70’er, 80’er og 90’er blandet med al den bedste musik frem til idag. Vores DJ’s brænder for at spille netop den musik, som I gerne vil høre. Få dine gæster på dansegulvet med en af vores dygtige DJ’s til fødselsdagsfesten. Musikønskerne modtager vi gerne fra jer et par uger i forvejen – på den måde kender vi lidt til jer og jeres musikpræferencer og kan nemt spille netop dét, som I elsker at danse til.  

LEJ DJ TIL FØDSELSDAGSFESTEN

 

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek.

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

Tager DJ'en imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til fødselsdag hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor meget fylder DJ'en til festen?

Når du lejer en DJ til fødselsdagsfest igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i rummet, kan I overveje om DJ’en skal stå deroppe. Det skaber en flot effekt at placere DJ’en lidt højere end dansegulvet, men til gengæld skaber det lidt afstem imellem jeres gæster og vores DJ, der kan have svært ved at tage imod musikønsker, hvis gæsterne ikke kan nå op til ham. Overvej, hvad der er den bedste løsning for jeres fest. 

Hvor længe spiller en DJ til fødselsdag?

Vores DJ’s til fødselsdage spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til fødselsdag kan tidsplanen ofte skride, inden I kommer igang med selve dansen. Der skal altid spilles brudevals inden midnat, og herefter starter dansen for jeres gæster som regel og fortsætter til ud på natten.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til fødselsdag.

Hvornår betaler man for sin DJ til privatfest?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Hvad koster ekstra spilletid, når man lejer en DJ?

Ret ofte er gæsterne ikke klar til at gå hjem, når DJ’en er færdig med at spille. Derfor kan I selvfølgelig altid tilkøbe ekstra spilletid, når I lejer en DJ igennem os. 

Ekstra spilletid koster 395,-/halve time. 

Kan man få sat udstyret op tidligere på dagen?

Selvfølgelig kan vi det! Lad os vide, at I ønsker en tidlig opsætning af mobildiskoteket, når I forespørger på en pris. På den måde, kan vi lave den helt rette pris til jer. 

“Vi havde Jeppe til vores fest og han gjorde det mega godt, han spillede den musik vi havde aftalt og der var også mulighed for at ønske musik. Vi havde en fantastisk fest og det er Jeppe en stor del af.”

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Fødselsdag. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til din fødselsdagsfest!

🚩 Den store fødselsdagsfest er en festlig aften og musikken er derfor vigtig. Alle vil have en dygtig DJ, som spiller den rigtige musik og får gæsterne på dansegulvet. Vi står klar med en festlig og lokal DJ, som skaber stemning og atmosfære hele natten. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for fødselsdage og leverer en professionelt produkt.
Som regel forløber aftenen således, at DJ’en går på efter spisningen og starter stille ud med musik – måske imens at gæsterne får kaffe eller dessert. Herefter spiller han op til dans i de musikgenrer, som I har aftalt og som jeres gæster responderer godt på. DJ’en spiller indtil det aftalte tidsrum, som typisk er kl. 02 eller 03, hvorefter det er op til jer, om han skal fortsætte eller ej. 

 

🚩 Lej en DJ til fødselsdag igennem os og vores DJ kontakter jer på forhånd til en snak og forventningsafstemning vedr. musikken. Det er langt fra tilfældigt, hvilke musiknumre, vi spiller! Vi vil spørge jer, hvilke musiknumre, som I foretrække at feste til. Herudfra kan vi relativt nemt fastlægge, hvilke typer I er og hvad, der måtte hitte iblandt jeres gæster. Musikønsker at altid velkomne hele natten og ingen af vores DJ’s vil nægte jer at høre netop den musik, som I drømmer om til jeres livs største fest.

 

🚩 Vores viden og erfaring omkring fødselsdage er større end stor – Derfor er vi jeres sikre valg inden for musik til festen. Med mere end 2000 fester på bagen og flere hundrede fødselsdage om året, er vi jeres sikreste valg inden for festmusik. Vi sidder klar i kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

Lej en DJ til ethvert event – 30års fødselsdag, 40års fødselsdag, 50års fødselsdag, 60års fødselsdag eller måske noget helt andet?

Bliv ringet op

BESØG VORES BUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i festudlejning og leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi udlejer højtalere, festlys og projektorer til bl.a. bryllupper.
Vi har lager og kontor fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland i byerne: Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København.