+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Lej en DJ til firmafest med lyd og lys

 

DJ-Udlejning hjælper dig med at skabe den bedste musikoplevelse med en DJ til firmafest. Vi er et landsdækkende mobildiskotek med DJ’s fordelt i hele Danmark og har de dygtigste DJ’s til firmafest og julefrokost. Med mere end 15års erfaring leverer vi kvalitetsløsninger til den kræsne kunde.

VI GIVER DIG:

lej en dj festmusikDJ 

 • ERFAREN DJ
 • ØNSK MUISIKNUMRE HELE NATTEN
 • AL DEN BEDSTE MUSIK FA 70/80/90/00’ERNE

lej en dj kundeserviceSERVICE

 • DJ-GARANTI VED SYGDOM
 • TELEFONMØDE MED DJ
 • TAL ELLER SKRIV MED OS ALLE DAGE

lej en dj med udstyrUDSTYR

 • DJ-Udstyr og velspillende højtalere
 • Flot lysshow og evT. røgmaskine
 • Opsætning efter jeres ønsker/LOKALER

lej en dj ingen transportomkosningenGRATIS TRANSPORT

 • Opsætning og nedtagning inkluderet
 • VI HAR EN LOKAL DJ LEDIG NÆR DIG
 • Udstyr opsættes TIL AFTALT TID

TILBUD PÅ LEJE AF DJ

Musik til firmafest med gang i!

Velkommen til vores side om musik til firmafesten! Lej en DJ hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Firmafesten skal være festlig og med kolleger på dansegulvet, så lej en professionel DJ til jeres firmafest og skab netop den stemning med musik og dans, som passer til jeres smag. 

Musikken til firmafesten skal være den helt rette – og man vil som kunde gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Lej en DJ til firmafest med sans og passion for netop det blandede publikum og få dine kolleger på dansegulvet. Festen er jeres og vi kommer for at spille de sange, som I allerhelst vil høre og danse til!

LEJ EN DJ TIL FIRMAFESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ til firmafest hos os, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til festen. 

Lej en DJ til bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt tredje. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time

Tager DJ'en imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til firmafest hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor meget fylder DJ'en til en firmafest?

Når du lejer en DJ til firmafest igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen. På den måde, kan opstillingen med DJ og udstyr blive væsentligt mindre og væsentligt større.

Hvis der er en scene i rummet, kan I overveje om DJ’en skal stå deroppe. Det skaber en flot effekt at placere DJ’en lidt højere end dansegulvet, men til gengæld skaber det lidt afstem imellem jeres gæster og vores DJ, der kan have svært ved at tage imod musikønsker, hvis gæsterne ikke kan nå op til ham. Overvej, hvad der er den bedste løsning for jeres fest. 

Hvor længe spiller en DJ til firmafest?

Vores DJ til firmafester spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til firmafest kan tidsplanen ofte skride og du og dine kolleger skal også lige være klar til at entreere dansegulvet. 

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til firmafesten.

Hvornår betaler man for sin DJ til firmafest?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Hvad koster ekstra spilletid, når man lejer en DJ?

Ret ofte er gæsterne ikke klar til at gå hjem, når DJ’en er færdig med at spille. Derfor kan I selvfølgelig altid tilkøbe ekstra spilletid, når I lejer en DJ igennem os. 

Ekstra spilletid koster 395,-/halve time. 

Kan man få sat udstyret op tidligere på dagen?

Selvfølgelig kan vi det! Lad os vide, at I ønsker en tidlig opsætning af mobildiskoteket, når I forespørger på en pris. På den måde, kan vi lave den helt rette pris til dig.

Fantastisk glade gutter som kommer at spiller. Stor fleksibilitet, gør at jeg vil benytte dem en anden gang.”

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Firmafest. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres firmafest!

🚩 Firmafesten skal være fyldt med dans og stemning og musikken er derfor vigtig. Enhver virksomhed vil selvfølgelig helst have den helt rigtige DJ, der kan skabe den rette stemning igennem dansegulvet til firmaarrangementet. Vi står klar med en festlig, professionel og lokal DJ, der kan løfte festen og fylde dansegulvet hele natten. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille for virksomheder og leverer en professionelt produkt.
Som regel forløber aftenen således, at spisningen er relativt tidligt overstået til en firmafest. Herefter går DJ’en på og spiller frem til det tidspunkt, som I ønsker at feste til. Stemningen til firmafester med DJ er som regel helt oppe at koge fra starten – du og dine kolleger har hele ugen set frem til at slippe tøjlerne løs og give den gas sammen – netop derfor, er det vigtigt, at den DJ I vælger er klar til at løfte opgaven. 

 

🚩 Lej en DJ til firmafest hos os og vores DJ kontakter jer på forhånd til en snak og forventningsafstemning vedr. musikken. Det er langt fra tilfældigt, hvilke musiknumre, vi spiller! Vi vil spørge jer, hvilke musiknumre, som I foretrække at feste til. Til firmafester kan det delvist være et blandet publikum og et større arbejde at efterkomme alles musikønsker. Derfor er musikønsker altid velkomne hele natten og ingen af vores DJ’s ville nogensinde nægte jer at høre netop den musik, som I drømmer om. Tvært imod! 

 

🚩 Vores viden og erfaring omkring firmafester er større end stor – Derfor er vi jeres sikre valg inden for DJ til firmafest, coorporate og virksomhedsevents. Med mere end 2000 fester på bagen og flere hundrede firmafester og julefrokoster om året, er vi jeres professionelle valg inden for musik til firmafest. Vi kender til vigtigheden af, at få dine kolleger på dansegulvet og skabe liv og glade dage. Vi sidder klar i kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

Vi spiller til alle festtyper – Lej en DJ til julefrokost, firmaarrangement eller byfest

Bliv ringet op

BESØG VORES BUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i festudlejning og leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi udlejer højtalere, festlys og projektorer til bl.a. firmafester og events.
Vi har lager og kontor fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland i byerne: Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København.