+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

HOLD DEN VILDESTE ELEVFEST!

Lej DJ til efterskolefesten hos os! Vi har de vildeste DJ´s, der kommer med fuldt mobildiskotek og spiller til din elevfest.

Med mere end 2000 afviklede fester de sidste 15 år, er vi kompetente og erfarne med fester for de unge mennesker samt hvilken musik, der skal spilles. Vores efterskole-DJ’s er imponerende dygtige og har hele tiden pulsen på den nye musik og hvad, der hitter. Overrask dine venner og skolekammerater med den bedste DJ til efterskolefesten fra DJ-Udlejning.dk.

At finde den rigtige DJ til efterskolefesten kan være svært. Hvem skal man vælge? Markedet er stort og på ethvert hjørne er et lille mobildiskotek, der helt sikkert mener, at de kan løfte opgaven. Vi leverer et professionelt produkt til en fair pris og kan med fordel drage nytte er vores årelange erfaring inden for faget. Vil du gå ned på musikken? Få dine gæster ud at danse med en rutineret DJ til efterskolen.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musikken til elevfesten skal være den helt rette – og man vil selvfølgelig gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Vælg en professionel efterskole-DJ med sans og passion for netop efterskolefesten, således dine efterskolevenner kommer på gulvet. 

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

6 + 13 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring for de unge
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Lej en professionel DJ til jeres efterskolefest og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til elevfester er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning med det samme.
I får en festlig DJ med sans for dansemusik fra nutid og datid blandet med de kendte hits, som ikke må glemmes. Løft jeres efterskolefest til et nyt niveau og dans med dine venner og veninder til den lyse morgen. Vores efterskole-DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille ny og moderne musik blandet med de gode gamle hits, som vi kender. 

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten i en 50 mand eller 500, så har vi den rette løsning til jer. Som regel starter en god efterskolefest ved 20-tiden, hvorefter vi spiller indtil I ikke kan mere. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vil I gerne danse til den lyse morgen, så kan I altid tilkøbe én time mere. Når du har lejet en DJ til efterskolefest igennem os, så kontakter DJ’en dig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er. Det er godt at vide, om han skal spille for en flok gymnaster eller en hær af langhårede efterskolemusikere. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens.

 

🚩 DJ’s til elevfester er i allerhøjeste grad iblandt vores speciale – vores viden er større end stor og vi besvarer gerne spørgsmål på telefonen med det samme. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange ungdomsfester og gymnasiefester, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov til efterskolefesten. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

 

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Efterskolefest. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres elevfest!

LEJ DJ TIL EFTERSKOLEFESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ til elevfest, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til en elevfest?

Når du lejer en DJ til efterskolefest igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i lokalet, er det generelt ikke en god idé at have højtalerne deroppe. Desuden kan det også være en fordel at beholde DJ’en nede på gulvet, idet det skaber en nem kontakt mellem DJ og gæster.

Tager DJ'en til efterskolefesten imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til elevfest hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor længe spiller en DJ til elevfesten?

Vores DJ til efterskolefester spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til elevfesten.

Hvornår betaler man for sin DJ til efterskolefest?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til all typer ungdomsfester – 18års, efterskoler, gymnasie- og uddannelsesfester. Listen er lang. 

DJ til UngdomsfestDJ til Gymnasiefest

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

12 + 15 =

Besøg os her