+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

FÅ DINE GÆSTER UD AT DANSE

Det er svært at finde den helt rigtige DJ til byfesten… Man ønsker selvfølgelig at leje en dygtig DJ, der kan spille den rette musik. 

Vi leverer DJ til Byfester mange gange om året og ved derfor, hvordan byfesten skal formes musikalsk. Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer herunder.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musikken til byfesten skal være den helt rette – og man vil som fødselar gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Vælg en professionel DJ med sans og passion for netop byfester og vejfester, således jeres gæster kommer på dansegulvet. Se et par af vores DJ’s til byfester ved at klikke på knappen herover og læs om, hvordan de oplever den allerbedste byfest som DJ.

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

8 + 11 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Hold byfest med succes. Du kan lede efter den helt rigtige DJ til byfest herfra og til næste gang du fylder rundt. Markedet er enormt og alle vil gerne skille sig ud. Vi står klar med en festlig DJ til byfesten, der kan løfte festen og fylde dansegulvet hele natten. Vores DJ’s er voksne, rutinerede og erfarne inden for at spille til en byfest og leverer et professionelt produkt.
Lej en DJ og han ankommer til det aftalte tidspunkt og har alting klar inden den aftalte tid. Som regel starter en dansefest ved 21-tiden hvorefter han spiller op til dans i 4-5 timer frem. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vil I gerne danse til den lyse morgen, så kan I altid tilkøbe en time mere.

 

 🚩 Når du vælger DJ-Udlejning.dk til at stå for musikken, så kontakter vi jer på forhånd til en snak og forventningsafstemning vedr. musikken. Det er langt fra tilfældigt, hvilke musiknumre, vi spiller! Vi vil spørge jer, hvilke musiknumre, som I foretrække at feste til. Herudfra kan vi relativt nemt fastlægge, hvilke typer I er og hvad, der måtte hitte iblandt jeres gæster. Det er samtidigt afgørende for, hvilken DJ vi sender ud. Musikønsker at altid velkomne hele natten lang og ingen af vores DJ’s vil nægte jer at høre netop den musik, som I drømmer om til jeres festlighed. En DJ til byfesten, skal kunne løfte opgaven til fulde – og vi glæder os til at hjælpe dig med netop dette!

 

🚩 DJ’s til byfester og vejfester er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor. Med mere end 2000 fester på bagen og flere hundrede fødselsdage med dj om året, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Byfest. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres Byfest!

LEJ DJ TIL BYFESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek. 

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time. 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til en byfest?

Når du lejer en DJ til en byfest igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i lokalet, er det generelt ikke en god idé at have højtalerne deroppe. Desuden kan det også være en fordel at beholde DJ’en nede på gulvet, idet det skaber en nem kontakt mellem DJ og gæster.

Tager DJ'en til en byfest imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til byfest hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor længe spiller en DJ til byfest?

Vores DJ til byfest spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til byfesten.

Hvornår betaler man for sin DJ til byfesten?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til alle typer fødselsdage – Hvadend du fylder 18, 30, 50 eller 60 år, så har vi den rette DJ til fødselsdagsfesten. 

DJ til SommerfestDJ til 30års

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København

Bliv ringet op

13 + 6 =

Besøg os her