+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

LEJ DJ TIL BUTIK OG SKAB STEMNING FOR DINE KUNDER

Vi kan hjælpe dig, der gerne vil leje en DJ til butiksåbning, happening og black-friday – vi skaber awareness og blikfang til din butik med en dygtig DJ. 

Vi spiller for adskillige butikskæder, der bruger DJ i butikken, når der er Open by Night eller fødselsdagsfest. Vi sørger for alt det praktiske, herunder også kabler og strøm til den lokation, som I vil placere os på. Hvadend du har en tøjbutik, en butikskæde eller noget helt tredje, så har DJ-Udlejning.dk de allerbedste DJ’s til butiksarrangementer klar til jer. 
Vi planlægger alt det hele med dig, så vi er sikre på, at ingenting går skævt. Vil du også øge salget i din butik og skabe blikfang?  Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer herunder med en DJ til butiksarrangementet.

Vi leverer DJ til butikker mange gange om året og ved altså, hvad det er I allerhelst vil have. Lad os hjælpe jer med en dygtig og erfaren DJ til firmafest og få et tilbud med det samme.
Vi elsker det, vi laver, og vores kunder elsker os! Se mere om, hvordan vi kan hælpe jer og jeres salg herunder.

HVEM ER DJ-UDLEJNING.DK?

Musik til butiksåbningen eller lign. skal passe præcis ind i jeres miljø og hype – og man vil som virksomhed gerne være sikker på, at DJ’en faktisk formår at trække atmosfære i den rigtige retning. Vælg en professionel DJ til butiksarrangement med sans og passion for arbejdet.

GRATIS UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ LEJE AF DJ

14 + 15 =

ÆRLIGE PRISER

ÆRLIGE DJ’S

HVAD SKAL DU VIDE OM OS?

✔️ Vi medbringer alt udstyr
✔️ Vores DJ’s er voksne og med erfaring
✔️ Du får DJ-Garanti, hvis din DJ skulle trække sygekortet
✔️ Erhvervsforsikring og ansvar, selvfølgelig
✔️ Betal på faktura eller EAN
✔️ Vi er et landsdækkende mobildiskotek
✔️ 15 års erfaring og +2000 spillejobs

Se vores FAQSe vores referencer

LANDSDÆKKENDE MOBILDISKOTEK

Lej DJ’s i hele Danmark

🚩 Lej en professionel DJ til jeres butiksåbning og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til butikker er nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time.

Få en festlig DJ med sans for hype og atmosfære til din butik – løft stemningen og salget til et nyt niveau, hvor nye kunder bydes velkommen i jeres rammer. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille i butikker og centre – prøv en DJ til jeres næsten Open by Night eller Black Friday.

 

🚩 Vi ankommer i god tid, således at vi står klar til start på det aftalte tidspunkt. Hvadenten butikken er 70 m2 eller 5000 m2, så har vi den rette løsning til jer. Vi leverer selv alt udstyr og kan lave meget lange træk imellem vores højtalere, hvis butikken er stor. Vi kan skrue tidspunkterne sammen nøjagtigt som I ønsker dem og vores DJ starter og stopper selvfølgelig til aftalt tid. 

 

🚩 Når du har lejet en DJ igennem os, kontakter vi dig selvfølgelig på forhånd til en kort snak om musikken og hvem I er samt hvilken stemning, I vil præge jeres kunder med. Det er godt at vide, om jeres målgruppe den dag ligner jeres almindelige hverdagskunder eller I ønsker at trække nye målgrupper ind eller ændre butikkens image. Snakken vil afledningsvis være en forventningsafstemning vedr. musik og det praktiske, således vi er sikre på, at alting stemmer overens, når jeres butiksDJ ankommer. 

ButiksDJ’s er iblandt vores speciale – vores viden er større end stor. Med mere end 2000 fester på bagen og rigtig mange DJ’s til butikker, så er vi jeres sikreste valg inden for musik. Vi sidder klar ved kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Butik. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres event og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres butiksarrangement!

LEJ DJ TIL BUTIKSARRANEMENTET

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din Butik eller varehus.
Når du lejer en DJ til butikker, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og  eventuelt dekorationslys, stiller op efter jeres ønsker og skaber stemningen, som giver salg i butikken!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til butikker, fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til et godt event i jeres butik med DJ. 

Vi kan hjælpe dig med DJ til Black Friday, DJ til butiksarrangement, DJ til butiksåbning, DJ til storcenter, DJ til modeshow og meget mere. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ til butik fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor meget fylder DJ'en til butiksarrangement?

Når du lejer en DJ til butikken igennem DJ-Udlejning.dk, fylder oopsætningen nøjagtigt det, som du ønsker. Som minimum skal vi have 2x2m, der hvor DJ’en skal placeres.
Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvis placere højtalerne i hjørnet af butikken eller endda udenfor.

DJ til butiksarrangementer kan både stå ude eller inde – alt afhængigt af vejret, selvfølgelig. Der kan også placeres højtalere både ude og ind, hvis du ønsker at skabe stemninge med en DJ i butikken for forbipasserende samt dine kunder indendøre. 

Tager DJ'en til butiksarrangementer imod musikønsker?

Som udgangspunkt tager en DJ til butiksarrangementer ikke imod musikønsker. Han spiller den musik, som han finder bedst, til at skabe den stemning og hype, som Du mener skaber salg i butikken. 

Vi forventningsaftemmer altid musikken med dig forinden vi sender en DJ ud i butikken – Du skal ikke være nervøs for, at en kunde kommer og ønsker Gangnam Style, og vores DJ herefter spiller det. Det sker ikke! 🙂 

Hvor længe spiller en DJ til butiksarrangementer?

Vores DJ til butikker spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 10.00 til kl. 15.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 10.00. Han spiller sidste nummer, således er han kl. 15.00 kan dreje stikket. 

Det er meget typisk at have en DJ til butiksarrangementer i 3-8 timer afhængigt af anledningen og eventet.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til butiksarrangementet eller modeshowet.

Hvornår betaler man for sin DJ til butikken?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Måske er du interesseret i...

Vi leverer DJ’s til salgsevents, butiksarrangementer, butiksåbninger og rigtig mange andre anledninger – skal vi hjælpe dig med at øge salget?

DJ til ModeshowDJ til Storcenter

BESØG VORES UDLEJNINGSBUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi har lager og kontor i Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København. Herfra kommer al vores udstyr også til større events, DJ til butikker og DJ til modeshows. Vi sætter kvalitet højt og du får kun det bedste udstyr fra os. 

Bliv ringet op

12 + 2 =

Besøg os her