+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Lej en DJ til bryllup med lyd og lys

 

DJ-Udlejning hjælper dig med at skabe den bedste musikoplevelse med en DJ til bryllup. Vi er et landsdækkende mobildiskotek med DJ’s fordelt i hele Danmark og har de dygtigste DJ’s til bryllupper. Med mere end 15års erfaring leverer vi kvalitetsløsninger til den kræsne kunde.

Læs meget mere om os, vores referencer og hvordan vi kan hjælpe dig herunder. 

VI GIVER DIG:

lej en dj festmusikDJ 

 • ERFAREN DJ
 • ØNSK MUISIKNUMRE HELE NATTEN
 • AL DEN BEDSTE MUSIK FA 70/80/90/00’ERNE

lej en dj kundeserviceSERVICE

 • DJ-GARANTI VED SYGDOM
 • TELEFONMØDE MED DJ
 • TAL ELLER SKRIV MED OS ALLE DAGE

lej en dj med udstyrUDSTYR

 • DJ-Udstyr og velspillende højtalere
 • Flot lysshow og evT. røgmaskine
 • Opsætning efter jeres ønsker/LOKALER

lej en dj ingen transportomkosningenGRATIS TRANSPORT

 • Opsætning og nedtagning inkluderet
 • VI HAR EN LOKAL DJ LEDIG NÆR DIG
 • Udstyr opsættes TIL AFTALT TID

TILBUD PÅ LEJE AF DJ

Musik til bryllup med dansegaranti

Velkommen til vores side om musik til bryllupsfesten! Lej en DJ til bryllup hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Bryllupsfesten er en smuk og mindeværdig dag med alle de ting, som I sammen drømmer om. Lej en professionel DJ til jeres store øjeblik og skab netop den romantiske aften med musik og dans, som binder festen sammen. 

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad I drømmer om af musik til jeres bryllup. Vores tilbud modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige DJ’s er med til at tage jeres bryllupsfest til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

 

LEJ EN DJ TIL BRYLLUPSFEST

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ hos os, kommer han med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.000 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det!

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til festen.

Lej en DJ til bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt tredje. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

Tager DJ'en imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til bryllup hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor meget fylder DJ'en til et bryllup?

Når du lejer en DJ til bryllup igennem DJ-Udlejning.dk, fylder opsætningen som regel 3-4 meter i længden og 1-2 meter i dybden. Vi kan nemt tilpasse vores opstilling til forholdene og eksempelvisl placere højtalerne i hjørnet af rummet eller en DJ på scenen.

Hvis der er en scene i rummet, kan I overveje om DJ’en skal stå deroppe. Det skaber en flot effekt at placere DJ’en lidt højere end dansegulvet, men til gengæld skaber det lidt afstem imellem jeres gæster og vores DJ, der kan have svært ved at tage imod musikønsker, hvis gæsterne ikke kan nå op til ham. Overvej, hvad der er den bedste løsning for jeres fest. 

Hvor længe spiller en DJ til bryllup?

Vores DJ til bryllup spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til bryllup kan tidsplanen ofte skride, inden I kommer igang med selve dansen. Der skal altid spilles brudevals inden midnat, og herefter starter dansen for jeres gæster som regel og fortsætter til ud på natten.

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ til brylluppet. 

Hvornår betaler man for sin DJ til brylluppet?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Hvad koster ekstra spilletid, når man lejer en DJ?

Ret ofte er gæsterne ikke klar til at gå hjem, når DJ’en er færdig med at spille. Derfor kan I selvfølgelig altid tilkøbe ekstra spilletid, når I lejer en DJ igennem os. 

Ekstra spilletid koster 395,-/halve time. 

Kan man få sat udstyret op tidligere på dagen?

Selvfølgelig kan vi det! Lad os vide, at I ønsker en tidlig opsætning af mobildiskoteket, når I forespørger på en pris. På den måde, kan vi lave den helt rette pris til jer. 

“Tak for at være med til at skabe en fantastisk bryllupsfest for os i lørdags. Stor ros herfra til Jeppe for at have styr på musikken, fornemme publikum og knokle for at fylde dansegulvet.”

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ til Bryllup. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at leje en DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter vores DJ dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere en DJ til jeres bryllup!

🚩 Brylluppet er en stor begivenhed og musikken er derfor vigtig. Alle ønsker sig den netop helt rigtige DJ, der kan skabe den rette stemning igennem musik til bryllupsfesten. Vi står klar med en festlig og lokal DJ, der kan løfte festen og fylde dansegulvet hele natten. Vores DJ’s er rutinerede og erfarne inden for bryllupsfesten og leverer en professionelt produkt.
Som regel forløber aftenen således, at bryllupsvalsen spilles mellem kl. 23-24. Det er oplagt herefter at lade DJ’en spille op til dans, når nu jeres festklædte gæster allerede står klar på gulvet og klipper brudgommens sokker.

 

🚩 Lej en DJ til bryllup igennem os og vores DJ kontakter jer på forhånd til en snak og forventningsafstemning vedr. musikken. Det er langt fra tilfældigt, hvilke musiknumre, vi spiller! Vi vil spørge jer, hvilke musiknumre, som I foretrække at feste til. Herudfra kan vi relativt nemt fastlægge, hvilke typer I er og hvad, der måtte hitte iblandt jeres gæster. Musikønsker at altid velkomne hele natten og ingen af vores DJ’s vil nægte jer at høre netop den musik, som I drømmer om til jeres livs største fest.

 

🚩 Vores viden og erfaring omkring bryllupsfesten er større end stor – Derfor er vi jeres sikre valg inden for DJ til bryllup. Med mere end 2000 fester på bagen og flere hundrede bryllupsfester om året, er vi jeres sikreste valg inden for musik til bryllupfest. Vi sidder klar i kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

Vi har DJ’s til ethvert event – lej en DJ til sølvbryllup, kobberbryllup eller noget helt tredje.

Bliv ringet op

BESØG VORES BUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i festudlejning og leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi udlejer højtalere, festlys og projektorer til bl.a. bryllupper.
Vi har lager og kontor fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland i byerne: Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København.