+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Hvem er vi?

Vi er et professionelt fuldtidsfirma med masser af tilfredse kunder!

DJ-Udlejning.dk er et samarbejde med rigtig mange DJ’s med fælles passion for god musik og et fyldt dansegulv.
Når du lejer en DJ igennem os modtager vi din forespørgsel og aftaler alting omkring arrangementet – vi matcher din fest med den rigtige DJ for at efterkomme alle dine ønsker og gøre festen til noget helt specielt. DJ’en, som skal spille til din fest, vil selvfølgelig kontakte dig en uges tid op til festen for lige at afstemme dine ønsker og få en snak om løst og fast.

Theis Hofdahl og Rasmus Nielsen er ejerne bag vores landsdækkende mobildiskotek og hele konceptet. 

Vi har begge en baggrund inden for musik- og diskoteksverdenen og besluttede for år tilbage, at vi ville udgøre markedets mest seriøse udbyder af DJ’s til enhver type fest.
Theis, som ses på billedet, har tidligere erfaring inden for IT og salg samt i Falck. Ved siden af stod den på et utal af spillejobs af enhver slags og interessen for vores udstyr er også stor. Theis koordinerer vores forskellige projektor, står for den daglige kundeservice og kontakt med kunderne og er ham, du vil få fat på først, når du kontakter os.
Rasmus kommer fra anlægs- og byggebranchen, men har hele sit liv interesseret sig og arbejdet med lyd og lys, DJ og ikke mindst håndteringen af vores mange kunder.

En succesforretning med glade kunder

Tilsammen er Theis og Rasmus et superstærkt team af passioneret drivkraft bag denne succesforretning, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. DJ-Udlejning.dk vil være danskernes foretrukne valg inden for DJ-leverandør og samler udelukkende på glade og tilfredse kunder.

Vores netværk af DJ’s, der arbejder direkte for DJ-Udlejning.dk er utroligt stort og vi sætter en ære i at udvælge den helt rette DJ til dit arrangement. Vores DJ’s er nogen, som vi kender både personligt og professionelt og vi vil hellere undlade at spille for dig end at sende en DJ afsted, som vi ikke mener kan løfte vores opgave.

 

Vi elsker vores kunder, vores arbejde og virke i denne branche. Vi håber, at vi får lov at hjælpe dig med musikken til din næste fest – det kan blive en stor succes.

Udstyret er altid i orden!

Ud over vores udlejning af DJ’s har vi også et landsdækkende udlejningsfirma, hvor højtalere, festlys og DJ-udstyr udgør en stor del af forretningen. Lejfesten.dk er også vores og betjener både privat- og erhvervskunder med professionelt lyd og lys. Vi har derfor altid ledigt udstyr til vores fester og det er altid i orden, pænt og rent. Besøg vores udlejningsside for lyd og lys for meget mere information.