+45 71 990 977
Gratis transport i hele landet
+2000 afviklede arrangementer

Lej en DJ og Saxofonist til jeres store dag 

Vi har nogle af landets dygtigste saxofonister tilknyttet vores udlejning og giver gerne et tilbud på kombineret DJ og saxofon til fest. Helt unikt er det, når livemusik kombineres med en dygtig DJ og det trækker folk på gulvet, når en saxofonist giver den gas sammen med os. At booke en DJ og saxofon til festen er helt sikkert et hit, hvis du er til god musik og fed stemning.

Læs meget mere om at leje DJ og saxofon til festen, vores referencer og hvordan vi kan hjælpe dig herunder. 

VI GIVER DIG:

lej en dj festmusikDJ & Saxofonist

 • ERFARENE MUSIKERE 
 • ØNSK MUISIKNUMRE HELE NATTEN
 • PERFEKT STEMNING MED DJ OG SAXOFON

lej en dj kundeserviceSERVICE

 • DJ-GARANTI VED SYGDOM
 • TELEFONMØDE MED DJ OG MUSIKER
 • TAL ELLER SKRIV MED OS ALLE DAGE

lej en dj med udstyrUDSTYR

 • DJ-Udstyr og velspillende højtalere
 • Flot lysshow og evT. røgmaskine
 • Opsætning efter jeres ønsker/LOKALER

lej en dj ingen transportomkosningenGRATIS TRANSPORT

 • Opsætning og nedtagning inkluderet
 • VI HAR EN LOKAL DJ LEDIG NÆR DIG
 • Udstyr opsættes TIL AFTALT TID

TILBUD PÅ LEJE AF DJ OG SAXOFON

Lej en DJ og Saxofon til festen og skab en utrolig atmosfære

Hjerteligt velkommen til vores side om kombineringen af en saxofonist med en rigtig dygtig DJ. Det er mere og mere oppe i tiden af forene to verdener af indstillet musik og live optræden. En saxofonist sammen med DJ’en er dit sikre valg inden for stemning og atmosfære, når du skal holde fest. Typisk er det set at vælge DJ og saxofon til bryllup og firmafest. 

Vi foreslår en uforpligtende snak omkring at kombinere en DJ og saxofon til din fest – lad os høre jeres tanker, hvad I drømmer om og hvordan vi hjælper jer bedst. Når vi kombinerer saxofon og DJ kræver det indledningsvis en god dialog for at sammensætte tidspunkter og forventninger fra starten. Du kan også bruge vores kontaktformular til hurtigt at få kontakt. Vores tilbud på Saxofon og DJ modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige musikere er med til at tage jeres bryllupsfest, firmafest eller lignende til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

 

LEJ EN SAXOFON OG DJ TIL FESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et yderst håndplukket udvalg af Saxofonister og DJ’s til din fest. Kombinér det bedste fra 2 verdener af lækker musik og skab den perfekte stemning for dine gæster.
Når du lejer Saxofon og DJ hos os, kommer vi med alt udstyret. Højtalere og anlæg, lys og alt, hvad Saxofonisten skal bruge derudover. Vi skaber den feststemning og flotte opsætning, som I drømmer om, hvadenten det er Saxofon til bryllup eller til firmafest.
Vi er professionelle og vores virksomhed er fuldtidsbeskæftigelse – derfor tager vi os grundigt af vores kunder og vil allerhelst levere den fest, som I drømmer om. 

Lej Saxofon og DJ sammen og få det bedste resultat, med de bedste DJ’s og musikere til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til festen.

Lej en DJ og Saxofontil bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt tredje. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ med Saxofon fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

Tager DJ'en imod musikønsker?

Når du lejer en DJ til fest hos os, så aftaler vi altid på forhånd, om dine gæster må ønske musiknumre eller ej. Såfremt du gerne vil have, at vi spiller dine gæsters ønsker, så gør vi det hellere end gerne. Vores musikrepertoire er kæmpestort og vi kan spille det meste!

Hvor længe spiller saxofonisten?

Når man lejer saxofonist til fest er det typisk, at han spiller i 2 eller 3 set. Det betyder, at du altså ikke får en saxofinist, der spiller uafbrudt i 8 timer – det er fysisk ikke muligt. 

Mange lægger ud med en saxofon under receptionen, hvilket giver en hyggelig atmosfære og en wow-effekt. 

DJ’en kan eventuelt spiller uden middagen – men den klassiske kombination med DJ og Saxofonist sker til selve festen. En saxofonist spiller typisk sammen med DJ’en 2 x 45 minutter omkring midnat. 

Hvordan du gerne vil skrue tilbuddet sammen er helt op til dig – vi vil gerne hjælpe dig og tager en uforpligtende snak. 

Hvor længe spiller en DJ'en?

Vores DJ til fester spiller i det aftalte antal timer. Det vil sige, at hvis du har lejet DJ fra kl. 22.00 til kl. 02.00, så har DJ’en stillet udstyret op således han er klar fra kl. 22.00. Han spiller sidste nummer lidt før kl. 02.00, således han stopper til aftalt tid.

Det er meget typisk at have 3-4 timer med dans. Med en DJ til festen kan tidsplanen ofte skride, inden I kommer igang med selve dansen. 

Spørg os gerne til råds, hvis du er i tvivl om, hvor længe du skal booke en DJ og Saxofonist til jeres fest.

Hvornår betaler man for sin DJ og Saxofonist?

Hvis ikke andet er aftalt, modtager du cirka 1-4 uger i forvejen en faktura på det fulde beløb.

Hvad koster ekstra spilletid for DJ'en?

Ret ofte er gæsterne ikke klar til at gå hjem, når DJ’en er færdig med at spille. Derfor kan I selvfølgelig altid tilkøbe ekstra spilletid, når I lejer en DJ igennem os. 

Ekstra spilletid koster 395,-/halve time. 

Kan man få sat udstyret op tidligere på dagen?

Selvfølgelig kan vi det! Lad os vide, at I ønsker en tidlig opsætning af mobildiskoteket, når I forespørger på en pris. På den måde, kan vi lave den helt rette pris til jer. 

“Vi havde en saxofonist og en af deres DJs ude til vores bryllup i sommers og de skabte en rigtig god stemning. Saxofonisten var rigtig dygtig og det lød bare godt sammen.” 

1

Udfyld formularen for et gratis og uforpligtende tilbud på leje af DJ og Saxofonist. Du modtager vores tilbud i løbet af 1 time og vi sidder klar til at hjælpe dig med den rigtige løsning nu og her.

2

Du modtager vores tilbud, hvor alting er udspecificeret og overskueligt. Al information fremgår af tilbuddet og du kan nemt gennemskue, hvorledes det passer ind i jeres fest og budget at kombinere en Saxofon og DJ.

3

Når vi nærmer os den store dag, kontakter både vores DJ og Saxofonist dig for en snak om musik, praktisk og hvad du ellers måtte have på hjertet. Vi glæder os allerede til at levere Saxofon og DJ til festen.

🚩 DJ og Saxofon i den smukkes samhørighed til jeres fest. Den klassiske er en kombination af DJ og Saxofonist til bryllup – her skabes en utroligt stemning og ekstra gang i dansegulvet, når de 2 musikere går løs på samme tid. Den sprøde lyd af saxofonen sammen med en masse svedige rytmer fra en dygtig DJ er, hvad vi kalder fest!

 

🚩 Lej en DJ og Saxofon til firmafesten og I får en aften får livet. Vi leverer ofte Saxofon og DJ til firmaarrangementer, events og  receptioner – det skaber hype og stemning omkring virksomheden og giver dine kolleger og ansatte et show de sent glemmer.

 

🚩 Vores viden og erfaring omkring at kombinere DJ og Saxofon er stor – Derfor er vi jeres sikre valg inden for dygtige musikere til jeres fest. Med mere end 2000 fester på bagen, er vi jeres sikreste valg inden for musik til arrangementet. Vi sidder klar i kundeservice for at besvare jeres spørgsmål til enhver tid og vi tager gerne en snak om løst og fast for at imødekomme jeres behov. Fang os lige nu og her på 71 990 977 eller på vores mail, som vi besvarer lynhurtigt!

Bliv ringet op

BESØG VORES BUTIKKER

Vores udlejningsselskab hedder Lejfesten.dk – vi er landsdækkende og tilbyder det allerstørste udvalg i festudlejning og leje af lyd og lys, projektorer mm. til de bedste priser. 

Vi udlejer højtalere, festlys og projektorer til bl.a. bryllupper.
Vi har lager og kontor fordelt på Sjælland, Fyn og i Jylland i byerne: Odense, Aalborg, Århus, Kolding og København.